Retourneren of ruilen

Het kan om verschillende redenen voorkomen dat je van het ontvangen product afziet. In onze algemene voorwaarden staat het retourneren en ruilen beschreven. Hieronder is het in het kort de procedure toegelicht.


Binnen 14 kalenderdagen kun je het product/de producten retourneren. Deze 14 kalenderdagen gaan in vanaf het moment dat je het product/de producten hebt ontvangen. Het te vergoedde bedrag ontvang je zo snel mogelijk nadat wij de bestelling retour hebben ontvangen.

 

Mocht er onverhoopt bij ontvangst iets mis zijn met je bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zoeken direct de juiste oplossing.

Retourneren kan via:

De winkel

Je kunt de producten binnen 14 kalenderdagen retourneren in onze winkel in 's-Gravenzande (Gravenstraat 8A, 2691 AL, klik hier voor de openingstijden). Retourneren in de winkel is gratis. 

 

Via de post 

1. Stel ons op de hoogte van je wens het product de retourneren (telefonisch, per email of in onze winkel). 

2. Indien mogelijk; verpak de producten in de verpakking waarin je bestelling is geleverd. 

3. Noteer op de verpakking duidelijk het retouradres: W. en M. Boon Naaimachines, Gravenstraat 8A, 2691 AL, 's-Gravenzande (Zuid-Holland). 

4. Zodra we je bestelling retour hebben ontvangen zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk het openstaande bedrag van ons ontvangt.