Verzenden

Je kunt de verzendmethode kiezen die bij je past:

PostNL

Je bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09:00 en 21:30 uur en op zaterdagen overdag. Als je niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de tweede keer worden aangeboden. Hierna kun je het pakket binnen 3 weken op het postkantoor ophalen. Wij verzenden alleen met handtekening voor ontvangst.

Bestellingen vanuit België worden bezorgd door UPS. 

Onze inpakmethode

Je bestelling wordt met de grootste zorg door ons ingepakt en verzonden. Het verpakken doen wij zoveel mogelijk met "hergebruikt" verpakkingsmateriaal. Dit is beter voor het milieu en voor u! Wij brengen daardoor geen verpakkingskosten in rekening.

 

 


Gratis ophalen in 's-Gravenzande

Naast de hierboven genoemde verzendmethode is het uiteraard ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in 's-Gravenzande. U kunt altijd van te voren bellen om het ophaalmoment af te stemmen.

Wanneer wordt je bestelling verzonden?

Je bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Op woensdagochtend, donderdag, vrijdag en zaterdag versturen wij bestellingen. Je wordt via de email op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Mocht een product niet voorradig zijn dan zal de doorlooptijd iets langer duren. 

Verzendkosten

Vanaf €50,- vervallen de verzendkosten en is verzenden dus GRATIS

Brievenbusbezorging via PostNL

Indien uw bestelling via uw brievenbus bezorgd kan worden, zullen we dit voor u doen. De verzendkosten zijn dan voor u het laagst. Voorwaarden vanuit PostNL voor een verzending via een brievenbuspakket zijn: maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar. De verzendkosten binnen Nederland bedraagt €4,50.

Pakketbezorging via PostNL 

Wanneer uw bestelling niet in een brievenbuspakket past zullen we het voor u verzenden via de pakketbezorgdienst van PostNL. De kosten voor deze verzending binnen Nederland is vanaf €6,95.

Retourneren

Wilt u een product retourneren of ruilen? Dat kan. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en houd uw bewijs van aanschaf (bon, factuur, betaalbewijs) bij de hand. Een product kunt u binnen 15 werkdagen na aanschaf en in de originele, ongeopende verpakking ruilen tegen een ander product in ons assortiment. Retourneren kan ook. U ontvangt dan het bedrag retour.