Verzenden

U kunt de verzendmethode kiezen die u bij u past:

PostNL

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09:00 en 21:30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de tweede keer worden aangeboden. Hierna kunt u het pakket binnen 3 weken op het postkantoor ophalen. Wij verzenden alleen met handtekening voor ontvangst.

Bestellingen vanuit België worden bezorgd door UPS. 

Onze inpakmethode

Uw bestelling wordt met de grootste zorg door ons ingepakt en verzonden. Het verpakken doen wij zoveel mogelijk met "hergebruikt" verpakkingsmateriaal. Dit is beter voor het milieu en voor u! Wij brengen daardoor geen verpakkingskosten in rekening.


Gratis ophalen in 's-Gravenzande

Naast de hierboven genoemde verzendmethode is het uiteraard ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel in 's-Gravenzande. U kunt altijd van te voren bellen om het ophaalmoment af te stemmen.

Verzendkosten

Vanaf €50,- vervallen de verzendkosten en is verzenden dus GRATIS

Brievenbusbezorging via PostNL

Indien uw bestelling via uw brievenbus bezorgd kan worden, zullen we dit voor u doen. De verzendkosten zijn dan voor u het laagst. Voorwaarden vanuit PostNL voor een verzending via een brievenbuspakket zijn: maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot en 2 kg zwaar. De verzendkosten bedraagt €3,95.

Pakketbezorging via PostNL 

Wanneer uw bestelling niet in een brievenbuspakket past zullen we het voor u verzenden via de pakketbezorgdienst van PostNL. De kosten voor deze verzending is vanaf €6,50.

Retourneren

Klik hier om een tekst te typen.