Inruilen

Heeft u een naaimachine die u wilt vervangen, maar is het zonde om hem zomaar weg te doen? Wij bieden de mogelijkheid tot het inruilen van uw machine. Wie weet maakt u er op die manier iemand anders blij mee en krijgt u er een mooi bedrag voor terug! 

Wanneer kan ik mijn machine inruilen?

  • U koopt een nieuwe machine bij W. en M. Boon Naaimachines
  • Uw machine werkt nog en/of is met klein onderhoud weer werkend te krijgen

Inruilen wordt altijd in overleg gedaan en W. en M. Boon Naaimachines behoudt zich het recht geen inruil aan te gaan. 

Wat gebeurt er met mijn inruilmachine? 

TweedeKans

Uw inruilmachine wordt nagekeken en voorzien van een onderhoudsbeurt en indien nodig van een reparatie. Zodra de machine weer is opgefrist en goed werkt wordt deze te koop aangeboden. 

Ook worden er machines verzameld voor het goede doel, zoals projecten waarbij de machines worden verscheept naar Afrika waar ze weer werkend worden gemaakt en gebruikt.

Donor

Wanneer uw machine niet meer kan voldoen aan de kwaliteitseisen voor een TweedeKans machine wordt er altijd gekeken naar de onderdelen. Onze monteur vindt het belangrijk dat goede onderdelen worden hergebruikt. Ons assortiment onderdelen is daarom ook zeer uitgebreid en divers. 

Voordeel: dit brengt als voordeel dat we als speciaalzaak heel vaak (oudere) machines kunnen repareren waarvan de onderdelen niet meer geproduceerd worden.

Out of service

Heeft uw machine geen mogelijkheid tot TweedeKans en zijn de bruikbare onderdelen geselecteerd? Dan nemen ook wij afscheid van uw machine.