Passie en vakmanschap

"Ook na 40 jaar heb ik er nog steeds plezier in! Naaimachinemonteur en -adviseur zijn is écht een vak apart. Mijn vak." - eigenaar Maarten Boon

Persoonlijk contact staat voorop

Op 28 december 1954 gleed de pen over het papier. Willem Boon heeft getekend en hiermee is W. Boon Naaimachines officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: de start van een prachtig familiebedrijf. 

De zoon van Willem, Maarten, is inmiddels 40 jaar actief binnen het bedrijf: "Het vak is me met de paplepel ingegoten. Vanaf mijn zeventiende maak ik deel uit van dit bedrijf. Eerst in de leer bij mijn vader, daarna heb ik verschillende opleidingen gedaan, waaronder één in Zwitserland. En uiteraard heb ik ook mijn vakdiploma behaald."

Er is in de loop der tijd veel veranderd, maar één ding juist niet: het persoonlijk contact. "Dit is in mijn vak zó belangrijk. Klanten zijn vaak gehecht aan hun machine. Dan wil je als klant wel weten dat je machine goed terechtkomt en dat ze op de juiste manier wordt behandeld." Dat W. en M. Boon Naaimachines nu een nieuwe website heeft betekent niet dat ze minder aandacht hebben voor het persoonlijk contact. Juist niet! De deur van de speciaalzaak is en blijft altijd open. "Een nieuwe machine wil je toch eerst zien, voelen en proberen. En een reparatie of onderhoudsbeurt nemen we graag met de klant door."

En weet je wat zo leuk is? Martijn Boon zal op een gegeven moment het stokje van Maarten overnemen. Dat betekent dat de derde generatie de speciaalzaak zal voortzetten! 

Onze drie kernwaarden

Vakmanschap

Met diverse opleidingen, het vakdiploma, meerdere trainingen per jaar en 65 jaar ervaring bieden we u écht vakmanschap.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Hiermee willen we u laten zien dat we u als klant enorm waarderen. U moet het gevoel hebben altijd bij ons terecht te kunnen. U verdient altijd ons beste advies, ons beste antwoord en onze beste oplossing.

Kwaliteit

Door het vakmanschap, erkende leveranciers, betrouwbare producenten en onze service willen we u voorzien van de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u uw creativiteit kunt prikkelen: of het nu is door te naaien, locken, quilten of borduren!