Blogs

Welke naald moet ik gebruiken?

Een naaimachinenaald verschilt in dikte, de scherpte van de punt en de grootte van het oog. Wij adviseren en verkopen met name naalden van het merk Schmetz vanwege de zeer goede kwaliteit. Dit, in combinatie met goed garen zorgt voor het beste resultaat. Hieronder hebben we de meeste naalden met hun dikte en toepassing in een overzicht gezet. Mis je een toepassing? Download dan de volledige brochure (ABC) van Schmetz. Goed om te weten: Schmetz naalden zijn voorzien van hun eigen kleurcodering. Ook hierover geven we uitleg. Lees snel verder. 

Lees meer »

Wat is een boventransportvoet?

Het boventransport. "Ik wil nooit meer zonder" horen we klanten weleens zeggen. Maar wat is een boventransportvoet eigenlijk? Wat doet het en hoe werkt het? Lees snel wat een boventransport voor jou kan betekenen.

Lees meer »

Nieuws

Lockmachine Testdagen een groot succes!

Wat waren dit twee te gekke Lockmachine Testdagen! Fijn dat we zoveel leuke mensen hebben geholpen. "Toch wel heel makkelijk dat alle lockmachines voor je klaarstaan en je ze allemaal kunt testen", hoorden we vaak. En zo is het. Lockmachines van verschillende merken en in verschillende prijsklassen stonden klaar om te proberen. Want door het zelf te ervaren kun je de beste keuze maken, dachten wij. Wegens het succes beloven we je; er komen zeker meer testdagen. Houd onze website en facebook in de gaten! 

Lees meer »

Welke lockmachine past bij mij?

Je hebt een naaimachine in huis en twijfelt nu... wel of geen lockmachine aanschaffen? Met een lockmachine kun je je stof in één keer netjes afsnijden en afwerken. Dit zorgt dus voor een mooie afwerking. Juist ook bij rekbare stoffen. Het is dus wel heel aantrekkelijk om ook een lockmachine in huis te hebben. Maar welke dan? Daar helpen we je bij! 

Lees meer »

Onze jaarlijkse opruiming!

Vanaf 6 januari is het weer zo ver... Dan gaat onze jaarlijkse opruiming van start. En dat betekent veel korting op winkelmodellen, demomodellen en tweedehands modellen naai- en lockmachines!

Lees meer »

Heb ik wat van je aan?

Leuk, leuk, leuk! "Heb ik wat van je aan?" is een nieuw programma op Net5 waarin naaien centraal staat! Vanaf 24 augustus kun je er wekelijks om 20:30 uur klaar voor zitten. Met hulp van de PFAFF® expression™ 710 naaimachine en de SINGER® Heavy Duty™ naaimachines ontwerpen in iedere aflevering drie jonge modeontwerpers elk een outfit voor een BN’er die naar een speciale gelegenheid gaat. Zit jij er straks ook klaar voor? Wij wel! 

Lees meer »

Weten waar je het over hebt

Jaarlijks volgen wij met veel plezier trainingen en cursussen bij onze leveranciers en producten. Dit doen wij om onze kennis up-to-date te houden en onze kwaliteitsstandaard te waarborgen. Zo ook dit jaar weer! Afgelopen week zijn we bij Bernina op het hoofdkantoor in Breda geweest. Dit keer namen we de Bernina 3, 4 en 5 serie onder de loep. We kennen deze nieuwe machines nu dus letterlijk van binnen en van buiten. Bel of mail dus gerust als je meer wilt weten! info@boonnaaimachines.nl | www.boonnaaimachines.nl.

Lees meer »

Terugblik 2020 en een tipje van de sluier voor 2021!

Jeetje.. wat was 2020 een bewogen jaar! Het Corona-virus heeft veel doen veranderen en vroeg om veel aanpassingen. Ons hart gaat uit naar iedereen die te maken heeft met de gevolgen van het Corona-virus. We wensen iedereen dan ook beterschap, sterkte en een goed, gezond en 'normaal' 2021. In naaimachineland zijn ook de nodige maatregelen getroffen. Hoe wij bij Boon naaimachines het jaar hebben ervaren? En wat 2021 ons brengt? Lees het nu! 

Lees meer »

200ste bestelling via de nieuwe webshop!

Wat leuk: we hebben onze 200ste webshopbestelling ontvangen! Bedankt voor jullie vertrouwen en we blijven voor jullie klaarstaan! Zeker in het kader van het Corona-virus is bestellen via de webshop een uitkomst. Uiteraard blijf je ook welkom in de winkel en hanteren we daar gepaste maatregelen!

Lees meer »

Dé kickstart voor je hobby: het starterspakket

Van harte! Je hebt een nieuwe hobby gekozen en je wilt er direct mee van start. Je kan niet wachten! Toch? Ik herken het. De naaimachine op zolder is afgestoft en nu ik weet hoe hij werkt droom ik al van mijn eigen creaties... Kom! We gaan beginnen. Hoe eerder, hoe beter ;)

Lees meer »

Beste uit de test!

De Duitse "consumentenbond" verkiest Brother Innov-is F400 als beste uit de test! Bernina B325 en Janome 230DC volgen de nummer 1. 

Lees meer »