Nieuwe website voor Naaimachinewebwinkel.nl!

Gepubliceerd op 11 mei 2020 om 14:35

Naaimachinewebwinkel.nl heeft een vernieuwde website! Gefeliciteerd! Lekker fris, modern, overzichtelijk en gevuld met een zeer ruim assortiment aan tweedehands- en demomodellen naaimachines en lockmachines. Neem snel een kijkje!

 

Naaimachinewebwinkel.nl had al een drukbezochte website, maar was toe aan een opfrisbeurt. Of dit gelukt is? Zeker weten! De zeer overzichtelijke website biedt via het keuzemenu de mogelijkheid te kiezen tussen merken machines. Met mooie foto's en een duidelijke omschrijving is het makkelijker een keuze te maken. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Neem contact op en je wordt vriendelijk geholpen. 

 

Sylvia Duivenvoorden, eigenaresse van Naaimachinewebwinkel.nl, zegt over de vernieuwde website; "We waren toe aan een opfrisbeurt voor de website. De website die we hadden was al netjes en alle informatie die nodig is stond er op, maar na de opfrisbeurt is de site duidelijker, overzichtelijker en ook achter de schermen makkelijker geworden. Ik merk dat het aantal bestelling oploopt en ben blij te merken dat de vernieuwde site goed wordt ontvangen!"

 

Het kan aan deze vreemde tijden liggen.. Corona.. meer thuis.. toch die hobby weer eens oppakken of juist starten.. maar niet alleen bij Naaimachinewebwinkel.nl merken ze een stijging in bestellingen. Ook bij Boonnaaimachines.nl is er meer en meer vraag naar machines, onderdelen, accessoires, reparatie- en onderhoudsbeurten. Volgens eigenaar Maarten Boon is dit "een prettige bijkomstigheid in een vreemde tijd."

 

Neem een kijkje op:

www.naaimachinewebwinkel.nl voor demomodellen en gebruikte naai- en lockmachines (allen voorzien van een onderhoudsbeurt en inclusief garantie) 

www.boonnaaimachines.nl voor nieuwe naai-, lock- en borduurmachines, onderdelen, accessoires en informatie over een onderhoudsbeurt en reparatie

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.