Hoera! 10.000 bezoekers!

Gepubliceerd op 15 augustus 2020 om 13:01

Dit is een feestje waard! Onze website is in een jaar tijd maar liefst 10.000 keer bekeken!

 

Internationaal succes

Sinds we onze website hebben vernieuwd in augustus 2019 is de vernieuwde website maar liefst 10.000 keer bezocht. "Dat is natuurlijk hartstikke leuk!" zegt Maarten Boon, eigenaar van W. en M. Boon naaimachines. En wat zo leuk is.. de site is niet alleen bezocht door mensen in Nederland, maar ook door mensen uit België, Amerika, China, Bosnië, Frankrijk, Engeland, Spanje, Duitsland en Zwitserland. Om er maar een aantal landen te noemen. 

 

Opfrisbeurt 

Eerlijk is eerlijk, onze website was vorig jaar écht aan een opfrisbeurt toe. We stroopten de mouwen op en zijn aan de slag gegaan: een logische indeling maken, teksten schrijven, foto's maken, en toen de vraag: wel of geen webshop. Die vraag was snel beantwoord: ja! Dus aan de slag met producten toevoegen. 

 

Complete webshop

Wat maakt jullie webshop tot een succes? "De webshop proberen we zo compleet mogelijk te maken. Dit betekent dat we al onze producten willen tonen met daarbij de juiste informatie en duidelijke foto's. Dat is nogal een klus gezien we onze klanten ook ons assortiment aan tweedeKans producten willen aanbieden. We zijn al goed op weg, maar ons magazijn is maar liefst 200m2 groot." vertelt Martijn Boon, zoon van Maarten Boon en degene die het familiebedrijf in de toekomst zal voortzetten. Dus mocht u iets missen: bel of mail ons gerust! 

 

Internationaal karakter

W. en M. Boon naaimachines krijgt hiermee wel een internationaal karakter; wat vindt u daarvan? Maarten Boon glimlacht: "Nou.. dat is wel zwaar verwoord hoor! Laten we het niet groter maken dan het is. We blijven een echt familiebedrijf gevestigd in 's-Gravenzande: een naaimachinespeciaalzaak. Alleen maakt onze vernieuwde website met webshop het nu mogelijk dat we door meer mensen gevonden worden en zo ook in het buitenland."