200ste bestelling via de nieuwe webshop!

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 13:08

Wat leuk: we hebben onze 200ste webshopbestelling ontvangen! Bedankt voor jullie vertrouwen en we blijven voor jullie klaarstaan! Zeker in het kader van het Corona-virus is bestellen via de webshop een uitkomst. Uiteraard blijf je ook welkom in de winkel en hanteren we daar gepaste maatregelen!

 

We helpen je graag

Op zoek naar een nieuwe (of tweedehands) naaimachine, lockmachine of borduurmachine? Haal je je naaimachine net van zolder -want.. tsja.. de donkere dagen komen er aan- en is een onderhoudsbeurt geen overbodige luxe? Of werkt je machine niet helemaal meer zoals het hoort? Kom langs, bel of mail ons met je vraag. We helpen je graag!

 

Advies van dé specialist! 

Maarten Boon werkt al 40 jaar als onderhoudsmonteur, reparateur en adviseur in de naaimachinebranche. Zo'n 65 jaar geleden is zijn vader, Wim Boon, de naaimachinespeciaalzaak gestart. Maarten is vanaf zijn 17e al actief in de winkel dus we mogen wel stellen dat hij jou van het allerbeste advies kan voorzien! En een leuk weetje: zijn zoon, Martijn Boon, is nu in de leer en zal de speciaalzaak in de toekomst overnemen. We gaan dus nog wel even door! Zien we je snel?

 

Lees meer over: onderhoudsbeurt | reparatie | over ons | contact | openingstijden