Terugblik 2020 en een tipje van de sluier voor 2021!

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 14:53

Jeetje.. wat was 2020 een bewogen jaar! Het Corona-virus heeft veel doen veranderen en vroeg om veel aanpassingen. Ons hart gaat uit naar iedereen die te maken heeft met de gevolgen van het Corona-virus. We wensen iedereen dan ook beterschap, sterkte en een goed, gezond en 'normaal' 2021. In naaimachineland zijn ook de nodige maatregelen getroffen. Hoe wij bij Boon naaimachines het jaar hebben ervaren? En wat 2021 ons brengt? Lees het nu! 

 

We willen u bedanken

Het jaar begon soepel, maar al snel kwam hier verandering in. Tijdens de intelligente lockdown werd dit zichtbaar. Niezen en hoesten in de elleboogholte, 1.5 meter afstand, geen handen schudden. Winkels konden open blijven, mits de maatregelen werden gehandhaafd. En terecht. Ook wij hebben hier uiteraard aan deelgenomen. We hebben een smalle winkel, maar we merkten dat onze klanten -u dus- de maatregelen in acht namen. En dat doet u nog steeds: onze dank hiervoor! 

 

Enorme groei in vraag naar naaimachines

Dat het imago van naaien 'stoffig' en 'oubollig' is, daar zijn wij het uiteraard nooit mee eens geweest ;) maar als je nu kijkt naar de wereldwijde vraag durf je dit niet eens meer te denken. Er is wereldwijd een enorm grote vraag naar naai-, lock-, borduurmachines, onderdelen en accessoires. Dit hadden we niet voorzien. Niemand eigenlijk. Tel daarbij op dat in China de productielocaties van bepaalde onderdelen tijdelijk zijn gesloten en je hebt een tekort aan machines. Onze leveranciers moeten hun huidige voorraad verdelen over alle handelaren in Nederland en wereldwijd. Gelukkig hebben wij altijd een ruime voorraad aan zowel nieuwe als tweedehands machines en zeker aan onderdelen, maar toch komt het nu voor dat we een machine moeten bestellen en dat duurt helaas iets langer dan we gewend zijn. 

 

De toekomst van Boon naaimachines

Zoals we al in eerdere berichten hebben benoemd wordt het stokje overgenomen door Martijn Boon; de zoon van eigenaar Maarten Boon. Dit is ontzettend leuk! Het familiebedrijf blijft hiermee namelijk voor de 3e generatie in handen van een echte Boon. De overname verloopt in fases, dus Maarten is voorlopig nog aanwezig en werkzaam in de winkel. Wist je trouwens dat we al 66 jaar bestaan? En dat Maarten het vak met de paplepel is ingegoten? Maarten is op zijn 17e al begonnen met werken in het familiebedrijf. Hij ging in de leer bij zijn vader -tevens oprichter- Willem Boon en hij heeft een opleiding gedaan in Zwitserland. Nu is Martijn bij Maarten in de leer.. en zo is de cirkel rond. Prachtig toch! 

 

Let's go digital!

Hoewel de website in 2019 is vernieuwd willen we dit toch benoemen. We wilden online vindbaar zijn zodat de locatie, de contactgegevens en de openingstijden van onze winkel duidelijk is. Na kort twijfelen hebben we besloten er direct een webshop aan te koppelen. Dat we zo veel bestellingen zouden ontvangen hadden we niet verwacht. Ontzettend leuk! 

 

Tipje van de sluier.. 2021

In de toekomst kijken, kunnen we niet. Wat we wel kunnen is jullie alvast iets verklappen: we zijn de winkel aan het opknappen! Nieuwe vloer, likje verf, behangen, nieuwe indeling... We maken de winkel iets groter door er een ruimte bij te betrekken. Zo creëren we mooie ruimtes voor lockmachines, voor nieuwe machines en voor tweedehands machines. En wat helemaal handig is; we zorgen voor lekker veel plekken om een machine te kunnen proberen. Zo weet je direct wat je koopt en hoe het werkt! Zien we je snel? Na de lockdown uiteraard!

 

Klik hier als je meer wilt weten over: wat we voor je kunnen doen tijdens de lockdown | over ons