Weten waar je het over hebt

Gepubliceerd op 13 mei 2022 om 09:58

Jaarlijks volgen wij met veel plezier trainingen en cursussen bij onze leveranciers en producten. Dit doen wij om onze kennis up-to-date te houden en onze kwaliteitsstandaard te waarborgen. Zo ook dit jaar weer! Afgelopen week zijn we bij Bernina op het hoofdkantoor in Breda geweest. Dit keer namen we de Bernina 3, 4 en 5 serie onder de loep. We kennen deze nieuwe machines nu dus letterlijk van binnen en van buiten. Bel of mail dus gerust als je meer wilt weten! info@boonnaaimachines.nl | www.boonnaaimachines.nl.

 

De naaiwereld wordt innovatiever

Voor sommigen klinkt de wereld van naaimachines 'stoffig', maar niets is minder waar! Er worden steeds nieuwe machines ontwikkeld en de mogelijkheden worden steeds innovatiever. Denk aan de computergestuurde machines met eindeloze mogelijkheden die je via het computerschermpje kunt bedienen. Met een simpele aanraking stel je alles in. Vanwege deze ontwikkelingen vinden wij het belangrijk om de jaarlijkse trainingen en cursussen te blijven volgen bij onze leveranciers en producenten. Zij zijn immers degene die deze innovaties ontwikkelen. 

 

We nemen letterlijk álles onder de loep

Tijdens een training of cursus maken we de machines helemaal open. We nemen álles onder de loep. De binnenkant van een naai- of lockmachine zien we dagelijks, dus daar schrikken we niet van. En toch blijft het goed om dit bij nieuwe machines te doen. Doordat wij deze jaarlijkse trainingen volgen kunnen wij met oprecht vertrouwen zeggen dat wij jouw naaimachine kennen. En weten waar je het over hebt, dat vinden wij héél belangrijk! 

 

Jarenlange ervaring

Inmiddels bestaan wij al ruim 65 jaar. Je kunt dus spreken van jarenlange ervaring op het gebied van advies, reparatie en onderhoud. Deze ervaring is trouwens van vader op zoon overgedragen. Al drie generaties! Dat maakt dat wij ook van de oudere modellen heel goed op de hoogte zijn. De jaarlijkse trainingen in combinatie met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij jou de beste kwaliteit kunnen blijven bieden in ons advies en bij onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

 

Vragen?

Dus kom gerust eens langs in onze winkel of bel/mail als je een vraag hebt of advies wilt. We ontvangen je graag!