Dé kickstart voor je hobby: het starterspakket

Gepubliceerd op 11 mei 2020 om 14:27

Van harte! Je hebt een nieuwe hobby gekozen en je wilt er direct mee van start. Je kan niet wachten! Toch? Ik herken het. De naaimachine op zolder is afgestoft en nu ik weet hoe hij werkt droom ik al van mijn eigen creaties... Kom! We gaan beginnen. Hoe eerder, hoe beter ;)

 

Wat heb je nodig?

Oké, wat heb je nodig als je wilt beginnen met naaien?

1. Een naaimachine (en mocht je moeder er nog een hebben staan.. een lockmachine)

2. Stof 

3. Stoffenschaar 

4. Garen en rijggaren

5. Spelden en een rijgnaald

6. Patroonpapier en een patroon

7. Textielkrijt 

8. Meetlint

 

Gratis instructieles

Heb je nog nooit een naaimachine aangeraakt? Geen nood! De naailessen vliegen je om de oren. Kijk even welke naailessen er in jouw buurt te volgen zijn en ga er gewoon eens naartoe. Al is het alleen maar om te leren hoe de machine werkt en onder toeziend oog van een ervaren naaister te starten. Bij ons krijg je uiteraard een gratis instructieles bij aanschaf van een machine. We leggen je uit hoe je machine werkt, je probeert het ter plekke zelf en zo kun je thuis direct aan de slag. 

 

Starterspakket! 

Weet je wat zo leuk is? We hebben nu een starterspakket beschikbaar! Je ontvangt een gezellig pakket om je hobby een kickstart te geven. Hierin zit een: stoffenschaar, klosje garen, spelden, klosje rijggaren, doosje rijgnaalden, textielkrijt en een meetlint. Leuk voor jezelf of om cadeau te geven! 

 

Veel succes en plezier met je hobby!

Uitverkocht

Starterspakket

€ 24,95
Uitverkocht

Starterspakket

€ 24,95

Als een raket van start! Met dit starterspakket heb je alles in huis om je eerste naaiproject te laten slagen. 

Ook te gek om cadeau te geven!

  • Stoffenschaar
  • Spelden
  • Klosje garen
  • Rijgnaalden
  • Klosje rijggaren
  • Meetlint (cm)
  • Textielkrijt

Tip: een stoffenschaar is persoonlijk en er zit verschil in scharen. In onze winkel mag je altijd alle scharen proberen. Kijk op onze pagina met scharen voor meer informatie. Je kunt de basisschaar uit het pakket vervangen voor een andere schaar (de kosten wordt dan verrekend). 

 

* De kleur van de garen en rijggaren kan afwijken van de foto. Garen: zwart of wit | Rijggaren: wit, geel, blauw of rood