Vanaf de bank bestellen!

Gepubliceerd op 30 januari 2020 om 12:32

Ja, het is zo ver! Vanaf nu kun je met een kop thee in je hand en je voeten omhoog je naaibenodigdheden online bestellen! Makkelijk en betrouwbaar.

 

Feestje

Hieperdepiep.. hoera! We hebben er een klein feestje van gemaakt bij W. en M. Boon naaimachines. De website is al een tijdje opgefrist, maar de webshop is nu dan echt open! 

 

Bestellen vanaf de bank

Fijn, toch? Ben je 's avonds aan het naaien kom je erachter dat je spoeltjes op zijn, of je naald breekt en je hebt geen nieuwe meer.. Even naar www.boonnaaimachines.nl en bestellen maar. Of je vriendin heeft zo'n te gek jurkje gemaakt; dat wil jij ook! Hup naar www.boonnaaimachines.nl en kijk rustig rond. Je vindt de machine die bij je past door de duidelijke omschrijvingen en als je hem wilt proberen of vragen hebt, bel of mail gerust. Maarten en Martijn Boon adviseren graag. En heb je hem besteld? Dan krijg je er een gratis instructieles bij. Zo weet je direct hoe je machine werkt en kun je aan de slag. 

 

Makkelijk en betrouwbaar

De site is overzichtelijk en het assortiment wordt continu aangevuld. Heb je vragen? Dan kun je op verschillende manieren contact opnemen: de button op de hoofdpagina, via de gegevens onderaan alle pagina's, via de contactenpagina en natuurlijk telefonisch of kom gezellig langs in de winkel. Via iDEAL kun je veilig betalen of haal je bestelling gratis op in de winkel. 

 

De opgefriste website en de webshop is een heerlijk begin van 2020! Zien we je snel?