Home » Nieuws & blogs » Coronavirus: welke maatregelen treft Boon naaimachines? (update)

Coronavirus: welke maatregelen treft Boon naaimachines? (update)

Gepubliceerd op 11 augustus 2020 om 14:13

Het Coronavirus houdt ons nog steeds allen in de ban. We willen voor iedereen een zo veilig mogelijke omgeving creëren en nemen daarom de maatregelen van de overheid ter harte. Voor wat betreft W. en M. Boon naaimachines leest u hieronder de maatregelen die we hebben genomen in onze winkel.

 

  • Openingstijden: Onze openingstijden zijn ongewijzigd. U bent van harte welkom in onze winkel en we vragen u de bekende maatregelen te hanteren: geen handen schudden, 1,5 meter afstand houden en hoesten/niezen in de elleboogholte. 
  • Webshop: Ook de webshop blijft open zo lang de winkel open blijft. Online bestellingen kunnen gewoon worden gedaan en deze bestellingen zullen we zo snel mogelijk verwerken. Houd wel rekening met potentieel enige vertraging in het het afleverproces.
  • Maximaal 2 personen in de winkel: Op onze deur hangt een notitie met daarin aangegeven dat we op dit moment niet meer dan 2 personen in onze winkel toelaten. Zo kunnen we de 1,5 meter afstand waarborgen en dit komt ieders gezondheid ten goede. 
  • Wachten bij de balie: Halverwege de winkel is een afscheiding geplaatst met daarbij het vriendelijke verzoek hier te wachten tot een van onze medewerkers naar u toe komt. Zo is van buitenaf goed zichtbaar of er al personen in de winkel aanwezig zijn en kan de afstand tussen u en onze medewerkers goed gewaarborgd worden.
  • Handschoentjes: Indien u uw machine brengt en de monteur pakt deze over zal hij eerst handschoentjes aantrekken. 
  • Handen wassen: Ook onze medewerkers wassen extra vaak hun handen en nemen de maatregelen zoals opgedragen vanuit de overheid serieus. 

 

U bent en blijft van harte welkom in onze winkel, maar mocht u persoonlijk contact liever vermijden (zoals geadviseerd wordt) dan kunt u ons altijd met uw vraag of bestelling:

  • Bellen: 0174-413407
  • Mailen: info@boonnaaimachines.nl
  • Online: www.boonnaaimachines.nl (bestellen mogelijk via onze webshop)

 

We wensen iedereen veel succes, sterkte, beterschap en gezondheid toe in deze tijd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.