Reparatie of onderhoudsbeurt inplannen

Het inplannen van uw reparatie, onderhoudsbeurt, instructieles of adviesgesprek is vrijblijvend. U bent altijd van harte welkom om ook zonder afspraak langs te komen!
Reparatie

Reparaties worden zo snel mogelijk uitgevoerd. U kunt er bij een reparatie (zonder onverwachte complicaties) van uitgaan dat uw machine na 3 tot 7 werkdagen weer voor u klaarstaat.

Indien er onverwachte complicaties optreden die zullen zorgen voor extra kosten wordt er eerst met u contact opgenomen. 

Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt wordt binnen 3 tot 7 dagen na aflevering van de machine uitgevoerd. 

Instructieles

Bij aanschaf van een naai, lock of borduurmachine krijgt u één gratis instructieles. Deze les wordt meestal gegeven op vrijdagmiddag door onze instructrice Sylvia Duivenvoorden en zal ongeveer 60 minuten duren. Uiteraard staat de koffie klaar!

Adviesgesprek

Een adviesgesprek heeft geen tijdslimiet. Er zit immers geen beperking op advies op maat. Belangrijk is dat u goed geïnformeerd wordt en al uw vragen zijn beantwoord. Het adviesgesprek is altijd met eigenaar Maarten Boon. 


Machine niet bij ons gekocht? Geen probleem!

Ook machines die niet bij ons zijn gekocht zijn welkom voor inruil, reparatie of een onderhoudsbeurt. Machines die wel bij ons zijn gekocht hebben echter meer prioriteit en krijgen voorrang.